Uncategorized
Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

Het is weer rabarberseizoen. Sommigen eten deze fruitsoort rauw. Dat vind ik toch wel wat te zuur. Daarom vind ik het heerlijk om er een compote van te maken, met zeker genoeg suiker of zoetstof. De rabarbercompote verwerkte ik deze keer in een rabarbercrumble for...

Tomozza bruschetta’s

Tomozza bruschetta’s

Mega easy aperetiefhapje of lunchrecept met tomaat en mozzarella. Tommaat-mozzarella bruschetta's 2 sneden brood1/2 bol mozzarella1 handje kerstomaten1 el olijfolie1 el balsamicoazijn1 handje basilicumblaadjesSnuf peper en zout1/4 takje lente-ui Snijd de bol...

Gezonde wortelcake
Gezonde wortelcake

Gezonde wortelcake

Healthy Habits carrotcake, You'll love it! Zeker met de roomkaas frosting 😋 Gezonde wortelcake 200 g meel400 g wortelen2 bananen ((hoe rijper hoe beter))2 eieren100 ml halfvolle melk8 dadels50 g walnoten2 tl kaneel2 tl koek- en speculaaskruiden3 tl vanille-extract2...

Peperkoek
Peperkoek

Peperkoek

Een gezondere en minstens net zo lekkere versie van de welbekende peper- of ontbijtkoek.  Peperkoek 200 ml halfvolle melk250 g meel40 g honing40 g gemengde noten1 ei3 el appelstroop ((ongezoet))2 el koek-en speculaaskruiden2 tl bakpoeder1 tl zout Verwarm de oven...

Ingemaakte groente

Ingemaakte groente

Groente inmaken is weer helemaal hip. Ik deed het deze keer met radijsjes, rode ui en witte kool, maar inmaken is mogelijk met enorm veel groente, dus ga er zeker mee experimenteren!  Ingrediënten: 8-tal radijsjes1 rode ui¼ witte kool8 el appelazijn1 l water1...

Pangranola

Pangranola

Deze pangranola is méga eenvoudig om te maken, gezond & lekker. Perfect voor in deze koude wintermaanden waarin een lekker warm ontbijtje zo goed kan smaken. Je combineert het best met wat yoghurt om voor een lange tijd verzadigd te zijn. Ingrediënten voor 1...