• Dinner

    Healthy vogelnestjes met bloemkoolpuree

    Door simpelweg de friteuse te vervangen door een oven, maakte is een heerlijk lichte variant van de Vlaamse klassieker ‘Vogelnestjes’. In combinatie met de bloemkoolpuree is dit een absolute topper…

  • Lunch,  Ontbijt,  Recepten

    Gezonde boerenomelet

    Nog enkele restjes groentes over? Snijd ze fijn en verwerk ze in een omelet! Hieronder heb ik het recept van mijn favo omelet voor jullie uitgeschreven, heerlijk met enkele sneetjes…

  • Ontbijt,  Recepten

    Havermoutpap met zomerfruit

    Nu het weer wat warmer begint te worden en het zonnetje begint te schijnen, eet ik nog steeds enorm graag warme havermoutpap als ontbijt! Om dit winters ontbijtje wat meer…

  • Dinner

    Quiche met filodeeg

    Een quiche bomvol smaak door de kabeljauw, zoete aardappel en verse groentes. Door het bladerdeeg te vervangen door filodeeg en de room door kwark maak je van deze variant een…

  • Dinner,  Lunch

    Vegan Fajita Bowl

    Ingrediënten voor 4 personen: Bulgur 1 el olijfolie 2 geroosterde paprika’s (je kan dit zo kopen in de winkel, zelf grillen of je kan ze ook rauw eten natuurlijk) 2…

  • Gebak & dessert,  Snacks

    Gezondere versie appelflap

    Een heerlijke vulling van appel, kaneel, honing en enkele rozijnen in een krokant jasje van filodeeg. Ingrediënten voor 6 personen: 10 vellen filodeeg (gelijkvormige vierkanten) 2 appels 1 el kaneel…

  • Dinner

    Vegetarische pizza

    Ingrediënten voor 6 personen: 1 Magioni pizzabodem naar keuze per persoon (je kan in de plaats ook een volkoren wrap nemen, dan zijn het nog wat minder kcal voor zij…

  • Gebak & dessert,  Snacks

    Kwarkcake met bosbessen

    Voor deze cake kocht ik eens een pakje. Ik heb het recept wat aangepast en enkele ingrediënten zoals citroen en bosbessen aan toegevoegd. Probeer hem zeker uit want hij is…