Wie is Celien?

Over Celien

Hi! Ik ben Celien Rombouts, een 25-jarige ambitieuze diëtiste met een grote passie voor voeding en foodfotografie. Ik help jou graag met het ontdekken van een gezonde levensstijl die bij jou past en die je heel gemakkelijk je hele leven volhoudt. Dat ik deze richting uit wilde, wist ik al van toen ik veertien jaar was. De keuze voor de opleiding voedings- en dieetkunde was dan ook snel gemaakt. 

Op mijn 21ste studeerde ik vol trots af als diëtiste. Ik kon meteen aan de slag als pediatrisch diëtiste in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen, op de afdeling pediatrie met specialisaties diabetes, gastro-enterologie (maag- en darmziekten) en nefrologie (nierziekten). In 2018 ging ik met Healthy Habits van start en ondertussen koos ik volop voor mijn droom en is mijn zaak mijn fulltime job. 

Een overzicht van de
afgelopen jaren:

Ik ben geboren en getogen in Meer, een deelgemeente van de Kempense stad Hoogstraten. Ik woon er al mijn hele leven, maar binnenkort verhuis ik naar mijn eigen stekje met mijn vriend.

2016 – afgestudeerd in de opleiding voedings- en dieetkunde aan de Thomas More Hogeschool.

2017 – afgestudeerd als leerkracht en diabeteseducator met grootste onderscheiding. 

In augustus 2017 startte ik met mijn eerste job in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen als pediatrisch diëtiste. In april 2018 werd ‘Healthy Habits’ geboren.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, muziek luisteren en boeken lezen. Ik ben niet bang om voldoende me-time te nemen, maar ik geef toe dat het toch iets te weinig gebeurt.

“Met mijn antidieetvisie wil ik jou transformeren naar de beste versie van jezelf, waarin je de vrijheid hebt om echt te genieten.”