Snacks

Wrapkoekjes met erwtendip

Op zoek naar een leuk, aantrekkelijk én verassend aperitiefhapje? Dan zijn deze wrapkoekjes absoluut een must voor op jou aperitieftafel! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet had verwacht dat de erwtendip zo lekker ging zijn, maar het was echt een topper! Je kan de wrapkoekjes ook combineren met guacamole, tzatziki of hummus.

Ingrediënten

  • Volkoren wraps (en vormpjes)
  • 2 el olie
  • Peper, zout, Italiaanse kruiden
  • Philadelphia natuur
  • Diepvries doperwten

Bereidingswijze voor de wrapkoekjes:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Gebruik vormpjes om de volkoren wrap in figuurtjes te snijden.
  3. Besmeer de vormpjes langs 1 kant met een dun laagje olie, kruid bij met peper, zout & Italiaanse kruiden.
  4. Leg in de oven voor ongeveer 10 minuten (tot ze krokant zijn)

Bereidingswijze voor de erwtendip:

  1. Doe de erwten met water (niet té veel omdat het anders te lopend is, been there done that) in een steelpan
  2. Kook 3 min. en zet het vuur uit.
  3. Doe de erwten met het kookwater in een hoge beker.
  4. Voeg de zuivelspread light of philadelphia natuur light toe, alsook de blaadjes van de basilicum toe en pureer met de staafmixer.
  5. Serveer samen met de wrapkoekjes.

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *