Snacks

Banaanpralines

Heerlijke snack voor bij warm weer! Haal ze 5 min voor snacken uit de vriezer, anders zijn ze wel heel hard. Tip: ook leuk te variëren met topping bovenop de chocolade, bv kokosschaafselSucces!!

Ingrediënten voor 6 pralines:

  • 1 banaan (niet te rijp)
  • Pindakaas (100% pinda’s)
  • Pure chocolade
  • Optioneel: extra toppings

Bereiding:

  1. Snijd de banaan in schijfjes van ongeveer 5 mm dik
  2. Beleg de helft van de schijfjes met pindakaas en daarop de andere helft van de schijfjes, zoals sandwiches
  3. Leg de sandwiches een uur of 2 in de vriezer zodat ze hard worden
  4. Smelt de chocolade in een kommetje en dip de banaansandwiches in de chocolade zodat de helft bedekt is, je kunt er dan nog extra toppings naar keuze opstrooien
  5. Leg ze nog een kwartiertje in de vriezer voor je ze opeet, je kunt ze max 1 tot 2 maanden in de vriezer bewaren, anders worden ze te hard

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *