Gebak & dessert,  Lunch,  Ontbijt

Havermoutpannenkoeken

Dit recept is ideaal wanneer je op een zondagochtend wat meer tijd hebt om een uitgebreid ontbijt te nemen. Je kan deze havermoutpannenkoekjes ook perfect invriezen, waardoor je perfect grotere hoeveelheden kan maken en er op een andere ochtend ook van te genieten! Ik combineer havermoutpannenkoeken graag met wat fruit zoals frambozen, aardbeien, of gele kiwi!

Ingrediënten

  • 100 ml halfvolle melk
  • 75 g havermout
  • 2 eetlepels volkoren bloem
  • 1 ei
  • 1 banaan

Bereidingswijze:

  1. Doe 1 soeplepel olie in een pan en verhit
  2. Doe alle ingrediënten onder elkaar en mix tot een gladde substantie
  3. Bak de pannenkoekjes

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *