Ontbijt

Havermout frambozencrumble

Ingrediënten:

  • 200 g frambozen (ik gebruikte diepvriesframbozen)
  • 120 g havermout
  • Boter (op gevoel, tot je een stevige substantie krijgt met de havermout)
  • 1 el honing
  • Eventueel zoetstof

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de frambozen in een ovenschaal
  3. Voeg de boter in stukjes aan de havermout toe en meng tot je ‘brokjes’ krijgt
  4. Voeg de honing toe
  5. Strooi het mengsel over het fruit en zet in de oven voor zo’n 20 à 30 minuten (tot de crumble een goudbruine kleur heeft).

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *