Lunch,  Ontbijt

Haver-teff pap met banaan

Ik hou zo van die heerlijk warme comfortbowls op een druilige dag zoals vandaag, hieronder heb ik één van mijn favorieten voor jullie uitgetypt 🥰

Ingrediënten:

  • 20 g teff
  • 20 g grove havervlokken
  • 250 ml melk (water is ook mogelijk)
  • 1 banaan
  • 2 tl kaneel
  • 1 tl grof zeezout
  • 1 tl pindakaas (100% pinda’s)
  • 1 tl pinda hazelnoot cacaopasta
  • 1 tl vanille zoetstof

Bereiding:

  1. Voeg de melk, havermout en teff samen in een klein steelpannetje, roer goed door. Verwarm het op laag vuur, als het begint te koken, roer je 1 tl kaneel en zoetstof erdoor, blijf een 2-tal minuten roeren terwijl het kookt. Zet het pannetje vervolgens van het vuur en laat even rusten
  2. Snijd de banaan in plakjes
  3. Giet de haver-teff pap in een kommetje, leg de banaan op de pap. Bestrooi vervolgens met nog een lepeltje kaneel, zeezout, pindakaas en de cacaopasta.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *