Lunch,  Ontbijt

Eiersalade

Eiersalade uit de winkel bevat vaak veel vet. Door hem zelf te maken is hij veel minder vet & veel lekkerder! Hier het recept:

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • Half potje cottage cheese
  • Natuuryoghurt
  • Klein beetje light mayonaise (ik gebruik die van D&L met de paarse dop, die is heel lekker & goed van samenstelling).
  • Peper
  • Zout
  • Rode ui (hoeveelheid naar keuze)

Bereidingswijze:

  1. Zet een pan met warm water op het vuur en laat koken
  2. Leg de eitjes er gedurende 10 minuten in
  3. Wanneer ze klaar zijn, spoel je ze af met koud water
  4. Pel de schil er af, en leg ze in een kommetje
  5. Plet met een vork het ei, voeg de cottage cheese, natuuryoghurt en een klein beetje light mayonaise toe
  6. Snij de rode ui en voeg deze toe
  7. Kruid bij met peper en zout (naar smaak)

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *