Lunch

Portobello met gegrilde paprika

Zijn jullie fan van champignon? T’is één van mijn favoriete groentjes. Vroeger lustte ik het nooit, maar nu eet ik echt niets liever.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 eieren
  • 4 portobello’s
  • Gegrilde paprika in pot
  • 4 el olijfolie
  • Peper en zout
  • Parmezaan

Bereidingswijze:

  • 1. Laat de gegrilde paprika uitlekken.
  • 2. Snijd de paprika in dunne repen.
  • 3. Veeg de portobello’s schoon met keukenpapier en verwijder de steel. 4. Bestrijk rondom de portobello met olijfolie en bestrooi met peper en zout.
  • 5. Breek boven elke portobello voorzichtig een ei.
  • 6. Leg tegen de rand de paprikareepjes.
  • 7. Zet de gevulde portobello in de oven voor ongeveer 20 min op 200 graden tot het ei is gestold.
  • 8. Voor de afwerking kan je er wat light kaas of klassieke parmezaanse kaas op strooien.

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *