• Dinner,  Lunch

    Beef Teriyaki met noodles

    Een lekker oosters gerechtje met noodles. Voor een perfecte gezonde versie neem je bij voorkeur volkoren noodles, maar dat is vaak een hele zoektocht in de winkel. Het gemakkelijkste ga…

  • Dinner,  Lunch

    Vegetarische spaghetti bolognese

    Spaghetti bolognese, het is een klassieker die bij bijna iedereen op de menu staat. Ik ontwikkelde voor jou dé gezonde versie van een klassieke spaghetti bolognese. Wil je het niet…

  • Dinner,  Lunch

    Pasta pesto in een gezond jasje

    Ingrediënten voor 2 personen: Volkoren pasta Mozarella light Halve broccoli 2 trossen tomaatjes (ik gebruikte die van Stoffels Tomaten – echt smaakbommetjes) Kruiden: ik gebruikte oregano, peper & zout voor…

  • Dinner,  Lunch,  Recepten

    Aziatische noodlesoep (ramen)

    Ingrediënten: 2 liter kraanwater 3 blokjes groentebouillon 3 el Japanse sojasaus 3 cm verse gember 4 middelgrote eieren 270 g sobanoedels of boekweitnoedels 300 g paksoi teentje look 250 g…

  • Lunch

    Pittige zoete aardappelsoep

    Ingrediënten: 800 gram zoete aardappelen 400 gram wortelen 2 blokjes groentebouillon 2 el rode currypasta 400 ml kokosmelk light of light room Optioneel: 1 hand verse koriander Bereiding: Kook 1,5…

  • Lunch

    Falafelballetjes met yoghurtdip

    Ingrediënten falafel + dipsaus: 400 gr (uitgelekte) kikkererwten 2 tenen knoflook 1 rode ui 1 tl komijnzaad (djintan) 1 tl korianderzaad (ketoembar) 1 tl chilipoeder of cayennepeper 1 zakje bakpoeder…

  • Lunch,  Ontbijt

    Eiersalade

    Eiersalade uit de winkel bevat vaak veel vet. Door hem zelf te maken is hij veel minder vet & veel lekkerder! Hier het recept: Ingrediënten: 3 eieren Half potje cottage…