Lunch
Pokébowl met crispy tofu

Pokébowl met crispy tofu

Ik heb een lange tijd moeten zoeken naar hoe ik tofu lekker klaarmaken, maar ik denk dat ik het eindelijk heb gevonden! Check het recept hieronder als je benieuwd bent hihi! Pokébowl met crispy tofu oven 80 g tofu1 el maïzena1 el olijfolie0,5 teentje look3 el...

Spaanse aardappeltortilla

Spaanse aardappeltortilla

Een Spaans gerecht is nooit slecht, toch? Spaanse aardappeltortilla 300 g aardappelen1 sjalotje1 teentje look1 rode paprika4 eieren1 blokje bouillon1 el olijfolie2 el maïs Verwarm de oven voor op 200°C.Schil de aardappelen en snijd in fijne blokjes.Verwarm een pan...

Fruitige pokébowl

Fruitige pokébowl

I'm in loooooove with pokébowls!​​Who can't resist? Een pokébowl met een fruitig tintje door toevoeging van watermeloen en ananas. Zalige combinatie van smaken en heerlijk fris!​ Fruitige pokébowl 75 g rijst ((volkoren of witte, wat jij het lekkerste vindt))0,5...

Mexican loaded fries
Mexicaanse loaded fries

Mexicaanse loaded fries

​Loaded fries is een nieuwe trend is ons frietlandje. En ik ben er best wel fan van. Bij dit gerecht beleg je jouw frieten met allerlei lekkere toppings. Ik ging voor zoete aardappelfrieten gebakken in de oven met Mexicaanse toppings. Soooo gooood! Mexicaanse...

Uitsmijter

Uitsmijter

Af en toe hou ik er wel eens van om te lunchen met een stevige uitsmijter. Origineel bestaat een uitsmijter met ham en kaas en uiteraard een spiegelei. Maar zoals je mij al wel kent, vind ik het leuk om er een eigen twist van te maken.​​Deze keer deed ik het door...

Gevulde broodjes

Gevulde broodjes

Eens iets anders dan gewoon je broodje beleggen. Ik vulde deze keer mijn broodje met een gekookte eitje, ui, kerstomaten en avocado. Yummyyy. Gevulde broodjes 1 ei1/2 rode ui4 kerstomaten1/4 avocado2 takjes peterselie1 snufje zout1 broodje ((volkoren)) Kook het...

Tomozza bruschetta’s

Tomozza bruschetta’s

Mega easy aperetiefhapje of lunchrecept met tomaat en mozzarella. Tommaat-mozzarella bruschetta's 2 sneden brood1/2 bol mozzarella1 handje kerstomaten1 el olijfolie1 el balsamicoazijn1 handje basilicumblaadjesSnuf peper en zout1/4 takje lente-ui Snijd de bol...

Rode bieten-feta spread

Rode bieten-feta spread

Rode bieten-feta spread, heerlijk op een geroosterde boterham, bruschetta of voor op de borrelplank! Rode bieten-feta spread 120 g rode biet ((voorgekookt))30 g feta40 g appel1 el limoensapSnufje zout Verwijder de schil en het klokhuis van de appel snijd in...

Hartige wafels
Hartige wafels

Hartige wafels

​Hartig of zoet, het maakt mij niet uit! I love them! En deze keer ging ik voor de hartige variant. Het is eens iets ander als de klassieke boterhammen. ​Toppings kan je natuurlijk zelf kiezen, maar de combinatie van tomaat, mozzarella, rucola, ham en pesto...

Quesedilla's
Quesadilla’s

Quesadilla’s

De 'krokskes' van de Mexicaanse keuken: Quesadilla's, letterlijk betekenen ze 'kaasdingetje'. Ik ben alvast fan! 🤩 ​​Ben jij ook zo'n fan van de Mexicaanse keuken? Quesadilla's 1 courgette2 paprika's2 rode uien2 teentjes look400 g tomatenblokjes (uit...

Geroosterde pompoensalade
Geroosterde pompoensalade

Geroosterde pompoensalade

Pompoen is niet alleen super lekker in soep, maar zeker ook in een salade! Geroosterde pompoensalade 75 g quinoa20 g feta1/8 butternut pompoen1/4 rode ui1/4 rode paprika1/2 nectarine1/2 avocado1 tl garam masalasnuf peper en zout2 handjes veldsla10 g pompoenpitten...

Tunamelt wraptosti
Tunamelt wraptosti

Tunamelt wraptosti

Tunamelt wraptosti 50 gram tonijn1/4 rode paprika1 takje lente-ui40 gram geraspte kaas1 el yoghurt1/2 tl mosterd1/2 hand rucola2 wraps1 snuf peper en zout4 zwarte olijven Snijd de olijven en lente ui in ringetjes, meng met de tonijn, yoghurt, mosterd en een snuf...