Dinner

Vegetarische pizza

Ingrediënten voor 6 personen:

  • 1 Magioni pizzabodem naar keuze per persoon (je kan in de plaats ook een volkoren wrap nemen, dan zijn het nog wat minder kcal voor zij die willen! 😉 )
  • Vega gehakt
  • Zongedroogde tomaten
  • 1 ui
  • 1 bol mozzarella light
  • 200 g tomatenblokjes uit blik
  • 2 teentjes look
  • Peper en zout
  • Rucola
  • Enkele olijven
  • 1 el olijfolie

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. 
  2. Verwarm 1 el olijfolie in een pan
  3. Pers de teentjes knoflook fijn en stoof deze glazig. Voeg de tomatenblokjes toe aan de pan en breng aan de kook en laat een 5-tal minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. 
  4. Het is nodig om het gehakt van te voren kort te bakken, maar je zou het wel kunnen doen
  5. Versnipper het uitje, halveer de olijven en snijd de bol mozzarella in dunne plakjes
  6. Bestrijk de Magionipizzabodem met de tomatensaus. Beleg met het vega gehakt, de ui, olijven, zongedroogde tomaten en mozzarella
  7. Bak de pizza in 12 min in de voorverwarmde oven
  8. Bestrooi de pizza met nog enkele blaadjes rucola

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *