• Dinner,  Lunch

    Vegetarische spaghetti bolognese

    Spaghetti bolognese, het is een klassieker die bij bijna iedereen op de menu staat. Ik ontwikkelde voor jou dé gezonde versie van een klassieke spaghetti bolognese. Wil je het niet…

  • Dinner,  Lunch

    Pasta pesto in een gezond jasje

    Ingrediënten voor 2 personen: Volkoren pasta Mozarella light Halve broccoli 2 trossen tomaatjes (ik gebruikte die van Stoffels Tomaten – echt smaakbommetjes) Kruiden: ik gebruikte oregano, peper & zout voor…

  • Dinner,  Lunch,  Recepten

    Aziatische noodlesoep (ramen)

    Ingrediënten: 2 liter kraanwater 3 blokjes groentebouillon 3 el Japanse sojasaus 3 cm verse gember 4 middelgrote eieren 270 g sobanoedels of boekweitnoedels 300 g paksoi teentje look 250 g…

  • Dinner

    Italiaanse groentenovenschotel

    Ingrediënten: 2 aubergines 1½ courgette 8 trostomaten 2 bollen mozarella light 2 rode uien 8 el traditionele olijfolie 2 tenen knoflook 15 g takjes rozemarijn snufje peper en zout Bereiding:…

  • Dinner

    Kabeljauw bruschetta

    Ingrediënten voor 2 personen: 250 gram kabeljauw of 2 kabeljauwhaasjes 2 grote tomaten of 2 handjes kerstomaten 2 teentjes knoflook 1 ajuin 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap verse basilicum…

  • Dinner,  Snacks

    Selfmade naanbrood & tzatziki

    Naanbrood Ingrediënten voor 8 stuks: 400 gr volkoren bloem 1 tl bakpoeder 300 gr griekse yoghurt snufje peper en zout grillpan olijfolie Bereiding: Voeg alle ingrediënten (behalve olijfolie) samen en…