• Dinner,  Lunch

    Pasta pesto in een gezond jasje

    Ingrediënten voor 2 personen: Volkoren pasta Mozarella light Halve broccoli 2 trossen tomaatjes (ik gebruikte die van Stoffels Tomaten – echt smaakbommetjes) Kruiden: ik gebruikte oregano, peper & zout voor…

  • Dinner,  Lunch,  Recepten

    Aziatische noodlesoep (ramen)

    Ingrediënten: 2 liter kraanwater 3 blokjes groentebouillon 3 el Japanse sojasaus 3 cm verse gember 4 middelgrote eieren 270 g sobanoedels of boekweitnoedels 300 g paksoi teentje look 250 g…

  • Dinner

    Italiaanse groentenovenschotel

    Ingrediënten: 2 aubergines 1½ courgette 8 trostomaten 2 bollen mozarella light 2 rode uien 8 el traditionele olijfolie 2 tenen knoflook 15 g takjes rozemarijn snufje peper en zout Bereiding:…

  • Dinner

    Kabeljauw bruschetta

    Ingrediënten voor 2 personen: 250 gram kabeljauw of 2 kabeljauwhaasjes 2 grote tomaten of 2 handjes kerstomaten 2 teentjes knoflook 1 ajuin 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap verse basilicum…

  • Dinner,  Snacks

    Selfmade naanbrood & tzatziki

    Naanbrood Ingrediënten voor 8 stuks: 400 gr volkoren bloem 1 tl bakpoeder 300 gr griekse yoghurt snufje peper en zout grillpan olijfolie Bereiding: Voeg alle ingrediënten (behalve olijfolie) samen en…