Dinner

Kabeljauw bruschetta

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 gram kabeljauw of 2 kabeljauwhaasjes
  • 2 grote tomaten of 2 handjes kerstomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ajuin
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • verse basilicum
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Snijd de tomaten in blokjes of halveer de kerstomaten.
  3. Snijd de ajuin in fijne blokjes, pers de knoflook en meng deze met de tomaten, de rest van de olijfolie en het citroensap
  4. Hak de verse kruiden en doe ze bij het tomatenmengsel.
  5. Breng het op smaak met zout en peper.
  6. Leg de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel de tomatensalsa hier overheen.
  7. Zet de vis circa 30 minuten in de voorverwarmde oven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *