Dinner

Healthy vegetarische hamburger

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 bloemkool-broccoliburgers (Lidl) of andere vegetarische vleesvervanging.
  • 4 volkoren pistolets
  • Ijsbergsla
  • Hummus naar keuze
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • Rauwkost naar keuze als sidedish

Bereiding:

  1. Haal de vegetarische burgers uit de verpakking en bak in een pan tot deze krokant gebakken zijn. Ik grilde ze, maar dat maakte ze vrij droog.
  2. Snijd de rode ui in ringen en de tomaat in schijfjes en snijd de ijsbergsla fijn.
  3. Snijd de broodjes open en beleg de onderkant van het broodje eerst met een laag hummus, vervolgens de burger, daarop leg je een schijfje tomaat en wat sla en als laatste vouw je het broodje dicht.
  4. Voor wat extra groentjes, at ik de burger met een salade van ijsbergsla, tomaatjes, paprika, komkommer en wortel.

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *