Dinner

Gnocchi bolognese met walnoten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 g champignons
  • 50 g walnoten
  • 500 g gnocchi
  • 1 handje verse basilicium
  • 1/2 el paprikapoeder
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 el olijfolie
  • Snufje peper en zout
  • 1 el cottage cheese

Bereiding:

  1. Je kan de gnocchi ook zelf maken, maar ik kocht hem in de winkel uit een pakje (in de AH).
  2. Kook de gnocchi totdat deze boven komt drijven en bak de gnocchi nog even in een pan goudgeel.
  3. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Snijd de paprika en courgette in blokjes, versnipper de ui en knoflook.
  4. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak alle groenten op middelhoog vuur. 
  5. Voeg de tomatenblokjes, basilicum en paprikapoeder toe en laat de saus 20 minuten doorkoken op middelhoog vuur
  6. Voeg tot slot de walnoten toe aan de saus en laat ze nog 5 minuten meekoken. Voeg naar smaak zout en peper toe
  7. Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de saus en cottage cheese

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij niet te taggen @healthyhabits.celien of de hashtag #healthyhabitsmetcelien te gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *