Lunch,  Recepten

Broodje champignon met hummus

Check dit heerlijk lunch-receptje! Ga je liever voor de échte klassieker, toast dan 2 boterhammen! Ik koos deze keer voor een volkoren broodje en belegde beide kanten met pikante hummus (gekocht), enkele blaadjes rucola en gebakken champignons.

Ingrediënten:

  • 1 volkoren broodje
  • Hummus naar keuze
  • handje rucola
  • 150 g champignons
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Verwarm een pan met de olijfolie
  2. Snijd de champignons in schijfjes en bak kort aan op hoog vuur
  3. Kruid de champignons af met een snufje peper en zout
  4. Snijd het broodje volledig open
  5. Beleg met een laag hummus en bestrooi met enkele blaadjes rucola
  6. Strooi vervolgens de champignons over de broodjes

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *