Filter

Reset
 
  • Gebak & dessert
  • Lunch
  • Ontbijt

Rode bietenpannenkoeken

De laatste tijd ben ik helemaal in to verwenontbijtjes. En dat doe ik dan ook het liefst met pannenkoekjes met lekker veel stroop!

30minuten
20 porties

Ingrediënten

  • 200 g rode bieten
  • 100 ml melk
  • 100 g meel
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 eieren
  • 1 el vloeibare zoetstof
  • 2 el margarine

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Voeg de rode bieten, melk, zoetstof en eieren toe aan de maatbeker en mix tot een gladde massa.
  2. Vervolgens voor je het meel en de bakpoeder toe en mix je nog eens tot je een glad beslag hebt.
  3. Verwarm een beetje margarine in een pannenkoekenpan en bak de pannenkoekjes één voor één af. Draai de pannenkoeken om wanneer er belletjes ontstaan. (Het is niet nodig om bij elke nieuwe pannenkoek opnieuw margarine toe te voegen aan de pan.)
  4. Leg de pannenkoeken op een stapel en serveer met toppings naar keuze. 😋

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *