Filter

Reset
 
  • Diner
  • Lunch

Parelcouscous met tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas

Parelcouscous is de iets dikkere versie van de traditionele couscous. Deze kleine bolletjes zijn net iets groter en geven een heerlijk mondgevoel, love de textuur. 😍 Je vult de couscous aan met enkele verse groenten, eventueel wat noten en kaas en je hebt een zalig frisse maaltijd op tafel staan. Zie in het recept hieronder wat ik allemaal heb toegevoegd aan de salade! 😋

20minuten
1 portie

Ingrediënten

  • 75 g parelcouscous
  • 1 handje(s) trostomaatjes
  • 1 handje(s) rucola
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el vlokken Parmezaanse kaas
  • 1 tl balsamicocrème
  • komkommer
  • 1/4 rode ui

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de trostomaatjes in kwartjes.
  3. Snijd de komkommer in fijne stukken en snipper het uitje.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Pas op, want dat kan snel gaan.
  5. Giet de gekookte parelcouscous af en meng met de rucola, rode ui, tomaatjes, komkommer en geroosterede pijnboompitten.
  6. Top af met de Parmezaanse kaas vlokken en balsamicocrème.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *