Filter

Reset
 
  • Diner

Noedels met broccoli en snijbonen in groene curry

Méga smaakvol veggie receptje wat je ook gemakkelijk kan klaarmaken met kip of stukje vis!

30minuten
4 porties

Ingrediënten

  • 300 g noedels
  • 1 broccoli
  • 400 g snijbonen
  • 200 ml kokosroom
  • 70 g groene currypasta
  • Snuf peper en zout
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui
  • Veggie kipstuckjes
  • 4 handjes pinda’s
  • Koriander (optioneel)

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Zet een grote pot met water op het vuur.
  2. De uiteinden van de snijbonen snijd je eraf. Snij de snijbonen in stukken van 1 cm. Voeg de noedels en de stukjes snijbonen toe aan de pot en laat koken voor 10 - 12 minuten.
  3. Snijd de broccoli in roosjes en de stam snijd je in fijne stukken. Voeg deze ook toe aan de pot en laat mee koken.
  4. Verwarm een pan met een scheut olijfolie. De ui snijd je fijn en deze voeg je toe aan de pan, bak glazig. Vervolgens voeg je hier de veggie kipstuckjes aantoe.
  5. Schep de currypasta in de pan en roer goed onder de kipstuckjes. Laat heel even meebakken. Vervolgens roer je de kokosolie erdoor. Laat even sudderen zodat alle smaken goed kunnen opnemen.
  6. Wanneer de noedels en de groenten gaar zijn, giet je ze af. Voeg deze toe aan de pan met curry. Roer alles goed onder elkaar. Proef en kruid bij met zout en peper.
  7. Serveer op de borden met de pindanoten en eventueel enkele takjes verse koriander.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *