Filter

Reset
 
  • Diner
  • Voorgerecht

Gegrilde kaas - paprikaspies

Grillkaas of haloumikaas kan je prima grillen omdat deze niet smelt, ideaal voor op de barbecue dus!

Deze vegetarische barbecuespiesjes zijn het perfecte bewijs dat een barbecue niet altijd vol met vlees moet liggen. 🤗

15minuten
1 portie

Ingrediënten

  • 1 lapje grillkaas
  • 1/4 paprika
  • 1 spiesje
  • 1 snufje(s) peper en zout
  • 2 takje(s) verse peterselie

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Snijd de grillkaas in 4 gelijke delen.
  2. Was de paprika, vewijder het groen en de zaadlijsten. Snijd de paprika in blokjes van ongeveer 2 cm op 2 cm.
  3. Prik de grillkaas en paprika om en om op de spiesjes.
  4. Snijd de peterselie heel fijn en strooi deze over de spiesjes. Kruid ze met een snuf peper en zout.
  5. Leg ze een 10-tal minuten op de barbecue. Draai halverwege eens om.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *