Filter

Reset
 
  • Gebak & dessert

Chocolate pancake pie met frambozenvulling

Taart zonder gebruik van een oven? Dat kan met deze overheerlijke pancake pie!

45minuten
1 portie

Ingrediënten

  • 400 g meel of bloem
  • 4 eieren
  • 800 ml halfvolle melk
  • 1 snufje kaneel
  • 50 g cacaopoeder
  • 1 el olijfolie (sprayvorm)
  • 300 g diepvries frambozen
  • 1 el vloeibare zoetstof
  • 300 g natuuryoghurt

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Meng het meel met de eieren, de melk, kaneel en de cacaopoeder tot homogene massa met een garde.
  2. Spray een pannenkoekenpan in met olijfolie en laat de pan goed heet worden voor je de eerste pannenkoek bakt.
  3. Bak de pannenkoeken 1 voor 1 langs beide kanten.
  4. Voor de vulling verwarm je een pannetje en voeg je de frambozen toe met de zoetstof. Roer goed door tot de frambozen volledig ontdooid zijn. Wanneer de frambozen wat zijn afgekoeld, meng je de yoghurt er onderdoor.
  5. Neem een mooi bord waarop je de pannenkoeken kan stapelen. Tussen elke pannenkoek leg je een dunne laag van de frambozenvulling. Laat het geheel afkoelen in de ijskast.
  6. Snijd de taart in parten en serveer eventueel met enkele verse frambozen en snuf poedersuiker.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *