Filter

Reset
 
  • Gebak & dessert

Yoghurtijs met gemarineerde ananas en tijm

Jullie weten dat ik van sneeuw houd, maar van warme temperaturen, witte stranden en tropisch fruit kan ik helemaal gelukkig worden! 🤩 ​Met dit heerlijk dessert waan ik mij al helemaal in die sferen. 🤗

Ingrediënten

  • 100 g yoghurt
  • 1 bevroren bana(a)n(en)
  • 3/20 ananas(sen)
  • 1/2 appelsien(sap)
  • 1 el citroensap
  • 1 takje(s) tijm

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Verwijder de schil en het groen van de ananas. Snijd de ananas in 4 stukken en verwijder de harde kern.
  2. Snijd de ananas vervolgens in hapklare stukken.
  3. Pers de appelsien en voeg hieraan het citroensap en de takjes tijm toe. Laat in dit sap de stukken ananas voor een uur of 4 marineren.
  4. Vlak voor het serveren voeg je de yoghurt en de bevroren banaan aan een foodprocessor en maal je tot een homogene massa.
  5. Serveer het yoghurtijs met de gemarineerde stukjes ananas.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *