Zoete pizza met gekarameliseerde ananas

Gebak & dessert, Lunch, Ontbijt

Dit is een pizza die alle zoetebekjes onder jullie zeker zal kunnen bekoren! Perfect als ontbijt, lunch of zelfs als dessert! 

Zoete pizza met gekarameliseerde ananas

Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd5 min
Porties: 1 pizza

Ingrediënten

  • 1 bloemkool pizzabodem
  • 2 schijven ananas
  • 1 tl honing
  • 100 g Franse kwark
  • 2 takjes munt
  • 1 handje frambozen
  • 1 handje bosbessen
  • 2 el cottage cheese
  • 1 el confituur

Instructies

  • Bak de pizzabodem 15 min af in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • Snijd ondertussen de ananas in dunne plakjes.
  • Verwarm de olijfolie in een pan, bak hierin de plakjes ananas samen met de honing kort aan.
  • Haal de pizza uit de oven en beleg deze met een dikke laag kwark en enkele lepels confituur.
  • Leg vervolgens de plakjes ananas er op, een handje frambozen en een handje bosbessen.
  • Top af met enkele hoopjes cottage cheese en takjes munt.

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien