Wentelteefjes uit de oven

Gebak & dessert, Lunch, Ontbijt, Recepten

Stuk stokbrood over dat al enkele dagen in je keuken ligt uit te drogen? Maak er wentelteefjes of verloren brood van! Deze keer bakte ik ze een 15-tal minuten af in de oven met fruit! Welk fruit ik juist gebruikte kan je terugvinden in het recept hieronder! 

Wentelteefjes uit de oven

Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd15 min
Porties: 2 personen

Equipment

  • oven
  • kleine ovenschaal

Ingrediënten

  • 1/2 volkoren stokbrood
  • 2 eieren
  • 250 ml halfvolle melk of sojamelk
  • 1 el zoetstof
  • 1 pruim
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 tl kokosschilfers

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Klop de eieren los en roer er de zoetstof en melk door.
  • Snijd de pruim en het stokbrood in dunne schijfjes.
  • Bedek de ovenschaal met de schijfjes stokbrood en pruim.
  • Overgiet met het ei-melkmengsel.
  • Bestrooi de ovenschaal met nog enkele blauwe bessen.
  • Bak het verloren brood ongeveer 15 minuten in de oven.
  • Serveer warm met de kokosschilfers erover.

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien