Stuk stokbrood over dat al enkele dagen in je keuken ligt uit te drogen? Maak er wentelteefjes of verloren brood van! Deze keer bakte ik ze een 15-tal minuten af in de oven met fruit! Welk fruit ik juist gebruikte kan je terugvinden in het recept hieronder!
Ingrediënten:
- een half volkoren stokbroodje
- 2 eieren
- 250 ml halfvolle melk
- 1 el zoetstof
- 1 pruim
- Handje blauwe bessen
- Kleine ovenschaal
- kokosschilfers

Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eieren los en roer er de zoetstof en melk door
- Snijd de pruim en het stokbrood in dunne schijfjes
- Bedek de ovenschaal met de schijfjes stokbrood en pruim
- Overgiet met het ei-melkmengsel
- Bestrooi de ovenschaal met nog enkele blauwe bessen
- Bak het verloren brood ongeveer 15 minuten in de oven
- Serveer warm met de kokosschilfers erover
SMAKELIJK!
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien