Mega easy aperetiefhapje of lunchrecept met tomaat en mozzarella.
Tommaat-mozzarella bruschetta’s
Porties: 1 portie
Ingrediënten
- 2 sneden brood
- 1/2 bol mozzarella
- 1 handje kerstomaten
- 1 el olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 handje basilicumblaadjes
- Snuf peper en zout
- 1/4 takje lente-ui
Instructies
- Snijd de bol mozzarella in blokjes.
- Snijd de kerstomaten en basilicumblaadjes ook fijn.
- Het takje lente-ui snijd je in ringetjes.
- Meng dit alles onder elkaar samen met de olijfolie, balsamicoazijn en een snuf peper en zout.
- Rooster de sneden brood krokant, halveer ze en beleg met het mengsel.
- Kruid eventueel nog af naar smaak.
Zo heerlijk en fris!
P.S. heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.