Sticky sportsbar

Snacks

Ingrediënten voor een 8-tal bars:

Voor de bodem:

  • 90 gram pecannoten
  • 35 gram kokosrasp
  • 75 gram medjool dadels 

Voor de vulling:

  • 100 gram medjool dadels
  • 150 ml halfvolle melk
  • 2 el maïzena
  • 1 tl vanille-extract
  • 75 gram pecannoten

Bereiding:

  1. Onpit de medjool dadels.
  2. Mix alle ingrediënten voor de bodem tot een plakkerige massa.
  3. Bekleed een cakeblik met bakpapier.
  4. Verdeel de massa over de bodem van de cakeblik. Druk goed aan.
  5. Mix vervolgens alle ingrediënten voor de vulling.
  6. Giet deze iets meer loperigere massa op de bodemlaag.
  7. Zet voor een 4-tal uur in de koelkast.
  8. Bak de cake af in een voorverwarmde oven op 180°C voor 40 minuten.
  9. Haal de cake uit de oven, laat even afkoelen en snijd in bars.