Sticky energiereep

Snacks

Heb je er al wel eens aan gedacht om je energiereep helemaal zelf te maken? Het voordeel hiervan is dat je zelf je favoriete ingrediënten kan toevoegen. Deze energiereep is heerlijk smeuïg!

Sticky energiereep

Voorbereidingstijd20 min
Bereidingstijd40 min
Porties: 8 bars

Ingrediënten

Voor de bodem:

  • 90 g pecannoten
  • 35 g kokosrasp
  • 75 g medjool dadels

Voor de vulling:

  • 100 g medjool dadels
  • 150 ml halfvolle melk
  • 2 el maïzena
  • 1 tl vanille-extract
  • 75 g pecannoten

Instructies

  • Onpit de medjool dadels.
  • Mix alle ingrediënten voor de bodem tot een plakkerige massa.
  • Bekleed een cakeblik met bakpapier.
  • Verdeel de massa over de bodem van de cakeblik. Druk goed aan.
  • Mix vervolgens alle ingrediënten voor de vulling.
  • Giet deze iets meer loperigere massa op de bodemlaag.
  • Zet voor een 4-tal uur in de koelkast.
  • Bak de cake af in een voorverwarmde oven op 180°C voor 40 minuten.
  • Haal de cake uit de oven, laat even afkoelen en snijd in bars.

Heb jij deze repen gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien!