Review muesli van de Lidl

Productreviews

De mensen die mij al eventjes volgen op sociale media weten dat ik een echte muesli fan ben. Toen ik het de eerste keren probeerde, was dat nog helemaal niet. Ik was een zoetebek en had toen liever een crunchy muesli of een granola. Ik vind dat als je muesli op de juiste manier combineert met fruit & yoghurt, het echt super lekker kan zijn. Een bijkomend voordeel is dat het vaak vezelrijk is, laag in vet & laag in suiker. Dit in tegenstelling tot een crunchy muesli of granola. Het feit dat het vezelrijk is, zorgt er ook nog eens voor dat we er lang verzadigd van zijn. Win – win dus!

Ik heb in mijn leven al minstens 20 à 30 verschillende muesli’s geprobeerd. Ik durf dus wel zeggen dat ik een kenner ben op gebied van muesli! 🙂

Smaak

Ik vind de smaak van de muesli’s echt top. Niet droog en lekker crunchy door het feit dat er zaadjes inzitten. Ik heb op gebied van smaak geen echte voorkeur voor 1 van beiden, ik vind ze allebei top.

Prijs

Ze kosten beiden 2,79 euro, je krijgt hiervoor een zak van 750 gram. Ik vind dit echt super goedkoop omdat je voor bepaalde muesli’s echt veel meer betaald voor veel minder.

Samenstelling

Beiden zitten ook voor mij perfect van samenstelling. Onderling zijn er kleine verschillen, zoals de calorieën, vet & vezels. Staar jezelf hier niet blind op, omdat het de voedingswaarde / 100 g is. Je eet gemiddeld 30 a 45 gram, het verschil zal dan miniem zijn.

Voedingswaarde/100 g KcalKoolhydratenSuikerVetVezels
De roze 36762,527,67,4 (2,6 vv)6,9
De groene3886327,210,1 (5,3 vv)8,3