Gebak & dessert,  Lunch,  Ontbijt,  Recepten

Wentelteefjes uit de oven

Stuk stokbrood over dat al enkele dagen in je keuken ligt uit te drogen? Maak er wentelteefjes of verloren brood van! Deze keer bakte ik ze een 15-tal minuten af in de oven met fruit! Welk fruit ik juist gebruikte kan je terugvinden in het recept hieronder! 

Ingrediënten:

  • een half volkoren stokbroodje
  • 2 eieren
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 el zoetstof
  • 1 pruim
  • Handje blauwe bessen
  • Kleine ovenschaal
  • kokosschilfers

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eieren los en roer er de zoetstof en melk door
  3. Snijd de pruim en het stokbrood in dunne schijfjes
  4. Bedek de ovenschaal met de schijfjes stokbrood en pruim
  5. Overgiet met het ei-melkmengsel
  6. Bestrooi de ovenschaal met nog enkele blauwe bessen
  7. Bak het verloren brood ongeveer 15 minuten in de oven
  8. Serveer warm met de kokosschilfers erover

SMAKELIJK!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *