Voorgerecht
Tomozza bruschetta’s

Tomozza bruschetta’s

Mega easy aperetiefhapje of lunchrecept met tomaat en mozzarella. Tommaat-mozzarella bruschetta's 2 sneden brood1/2 bol mozzarella1 handje kerstomaten1 el olijfolie1 el balsamicoazijn1 handje basilicumblaadjesSnuf peper en zout1/4 takje lente-ui Snijd de bol...

Preisoep met zalm
Preisoep met zalm

Preisoep met zalm

​Ik eet graag een kom soep bij mijn lunch, zo kom ik zeker aan mijn dagelijkse hoeveelheid groenten énnnn zeg nu zelf, zo een heerlijk dampende kom soep kan toch echt smaken eh!    ​Ingrediënten voor 6 porties soep:​ 2 liter water 2 blokjes...

Viskoekjes
Viskoekjes

Viskoekjes

Deze viskoekjes van scampi en kabeljauw zijn super gemakkelijk te maken en staan in no time bij jou op tafel. Ideaal als apéro hapje met een dip of met gebakken aardappeltjes en wat rauwkost als hoofdgerecht!  Ingrediënten voor een 8 tal koekjes: 250 g gepelde...

Olijventapenade
Olijventapenade

Olijventapenade

Een tapenade is altijd een succes bij een apéro. Je kan ze vaak vinden in het versvak van de supermarkt, maar het is ook super easy om zelf te maken! Hieronder kan je mijn receptje terugvinden. Geen fan van ansjovis en/of kappertjes? Doordat je ze blendt, proef je...

Italiaans breekbrood
Italiaans breekbrood

Italiaans breekbrood

Snak jij ook zo naar vakantie? Maak dan dit Italiaans breekbrood en vertoef helemaal in de Italiaanse sferen op een vrijdagmidddag apéro! 🤗 Ingrediënten: 230 g patentbloem45 g havermout70 g olijven 2 el Italiaanse kruiden2 el olijfolie1 el tomatenpuree60 ml...