• Recepten,  Voorgerecht

    Hapje met bloemkoolcouscous

    Ik hou van bloemkool omdat je met deze groente zoveel richtingen uitkan! Deze keer blende ik de bloemkool tot een couscous, heerlijke basis voor een gezond apérohapje! Wat ik nog…

  • Voorgerecht

    Gegrilde meloen met prosciuttoham

    De zoete meloen samen met zoute Italiaanse ham, match made in heaven! Heerlijke als aperetiefhapje om je volledige in de Italiaanse sferen te wanen!! Ik maakte deze klassieker nog net…

  • Voorgerecht

    Healthy loempia met pindasaus

    Super lekkere krokante loempia’s boordevol groenten die niet uit de frituur komen, maar uit de oven! Ideaal als aperitiefhapje met een dipsausje van 100 % pindakaas! Ingrediënten voor 10 loempia’s:…

  • Snacks,  Voorgerecht

    Winterpeen met granaatappel en feta

    Een origineel bijgerechtje voor met de feestdagen! Winterpeen is vooral in de winter (zoals de naam al doet vermoeden) te verkrijgen. Laat het smaken! Ingrediënten voor de marinade: Olijfolie Harisa…

  • Voorgerecht

    Aperitiefhapje kerst

    Gevulde tomaten met broccoli, ricotta en pesto. Ingrediënten: 15 middelgrote tomaatjes (wij gebruikten de toma’rito van Stoffels tomaten) 150 gram ricotta 1 halve broccoli 1 tl pesto Bereiding: Breng water…

  • Voorgerecht

    Witloofbootjes met garnalen

    Ingrediënten voor een 10-tal hapjes: 2 stronken witloof 125 gram ricotta 100 gram garnalen 3 el granaatappelpitjes halve avocado peper en zout Bereiding Voeg de ricotta en garnalen toe in…