Snacks

Ananasbootjes

Super leuk, aantrekkelijk snackje dat eenvoudig is om te maken!

Ingrediënten:

  • 1 ananas
  • Kokosrasp
  • Frambozen

Bereidingswijze:

  1. Zet de ananas rechtop en snijd in de lengte doormidden
  2. Snijd beide helften vervolgens weer in de lengte in 3 gelijke stukken, zodat je uiteindelijk 6 lange ‘boten’ hebt. Als je ze op de schil neerlegt, hebben ze de vorm van een driehoek.
  3. Verwijder de harde kern van de ananas
  4. Maak het vruchtvlees los van de schil door met het mes tussen de schil en het vruchtvlees te snijden.
  5. Snijd het vruchtvlees haaks op de schil in stukjes per boot.
  6. Schuif de stukjes om en om naar voren en naar achteren zodat ze niet op 1 lijn staan.
  7. Strooi per boot een klein beetje kokosschaafsel over de ananas.
  8. Prik de framboos op de ananas.

Recept uit het boek van “I’m a foodie – party time”

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *