Lunch,  Ontbijt

Groentepancakes

Dé manier om meer groenten binnen te krijgen met je ontbijt. Doordat je de groenten niet super hard proeft is het ideaal om ook kinderen wat extra groenten binnen te laten krijgen zonder dat ze het door hebben!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1/2e courgette
  • 2 wortelen
  • 1 ei
  • 150 g volkoren bloem
  • 200 ml halfvolle melk
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Snij de courgette en de wortelen in de kleine blokjes en leg ze in de kom van de blender.
  2. Hak ze fijn, voeg het ei, de bloem en de melk toe en meng tot een glad beslag.
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan. Giet er ongeveer een pollepel beslag in en laat de pannenkoek aan beide kanten goudbruin bakken. Maak zo verder pannenkoekjes tot al het beslag is opgebruikt.

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *