• Dinner

    Taco’s met kip en mangosalsa

    Heerlijk gerechtje voor op een warme zomeravond, lekker fris met de mangosalsa en munt! Perfect in combinatie met de warme kipreepjes. Om de tacoschelpen te maken gebruik ik miniwraps en…

  • Dinner

    Healthy vogelnestjes met bloemkoolpuree

    Door simpelweg de friteuse te vervangen door een oven, maakte is een heerlijk lichte variant van de Vlaamse klassieker ‘Vogelnestjes’. In combinatie met de bloemkoolpuree is dit een absolute topper…

  • Dinner

    Quiche met filodeeg

    Een quiche bomvol smaak door de kabeljauw, zoete aardappel en verse groentes. Door het bladerdeeg te vervangen door filodeeg en de room door kwark maak je van deze variant een…

  • Dinner,  Lunch

    Vegan Fajita Bowl

    Ingrediënten voor 4 personen: Bulgur 1 el olijfolie 2 geroosterde paprika’s (je kan dit zo kopen in de winkel, zelf grillen of je kan ze ook rauw eten natuurlijk) 2…

  • Dinner

    Vegetarische pizza

    Ingrediënten voor 6 personen: 1 Magioni pizzabodem naar keuze per persoon (je kan in de plaats ook een volkoren wrap nemen, dan zijn het nog wat minder kcal voor zij…

  • Dinner

    Hamburger met rundsvlees

    Ingrediënten voor 4 personen: Hamburgers: 400 g mager rundvlees 1 wortel Snufje peper en zout 4 volkoren hamburgerbroodjes (op de foto bij mij zie je dat het witte zijn, de…

  • Dinner

    Healthy vegetarische hamburger

    Ingrediënten voor 4 personen: 4 bloemkool-broccoliburgers (Lidl) of andere vegetarische vleesvervanging. 4 volkoren pistolets Ijsbergsla Hummus naar keuze 1 tomaat 1 rode ui Rauwkost naar keuze als sidedish Bereiding: Haal…

  • Dinner

    Gnocchi bolognese met walnoten

    Ingrediënten voor 4 personen: 1 ui 2 teentjes knoflook 250 g champignons 50 g walnoten 500 g gnocchi 1 handje verse basilicium 1/2 el paprikapoeder 1 rode paprika 1 courgette…