Nu het weer wat warmer begint te worden en het zonnetje begint te schijnen, eet ik nog steeds enorm graag warme havermoutpap als ontbijt! Om dit winters ontbijtje wat meer “lente-proof” te maken, voegde ik een handje diepvries zomerfruit toe, heerlijk om de dag mee te starten!
Ingrediënten voor 1 kom:
- 25 g havermout
- 300 ml sojamelk
- 150 g diepvries zomerfruit
- 1 el kokosschaafsel
Bereiding:
- Breng de sojamelk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Voeg het zomerfruit toe en roer goed door de pap zodat het fruit kan ontdooien
- Haal van het vuur en laat 5 min. staan
- Doe de pap in een kom en serveer met het kokosschaafsel
- Te zuur voor jou? Voeg dan nog een lepeltje zoetstof (zoals sugarly van canderel) toe.

SMAKELIJK!
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien