Havermout frambozencrumble

Ontbijt

Deze havermout frambozencrumble is een heerlijk ontbijtrecept met verse frambozen, ook perfect te bereiden met diepvriesframbozen.

Havermout frambozencrumble

Deze havermout frambozencrumble is een heerlijk ontbijtrecept met verse frambozen, ook perfect te bereiden met diepvriesframbozen.
Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd30 min
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 200 g frambozen
  • 120 g havermout
  • Margarine (op gevoel, tot je een stevige substantie krijgt met de havermout)
  • 1 el honing
  • 1 tl zoetstof (eventueel)

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verdeel de frambozen over de bodem van een ovenschaal.
  • Voeg de margarine aan de havermout toe en meng tot je 'brokjes' krijgt.
  • Voeg de honing toe.
  • Strooi het mengsel over het fruit en zet in de oven voor zo’n 20 à 30 minuten (tot de crumble een goudbruine kleur heeft).

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien