Haver-teff pap met banaan

Lunch, Ontbijt

Ik hou zo van die heerlijk warme comfortbowls op een druilige dag zoals vandaag, hieronder heb ik één van mijn favorieten voor jullie uitgetypt 🥰

Haver-teff pap met banaan

Bereidingstijd8 min
Porties: 1 portie

Ingrediënten

  • 20 g teff
  • 20 g grove havervlokken
  • 250 ml melk
  • 1 banaan
  • 2 tl kaneel
  • 1 tl grof zeezout
  • 1 tl pindakaas
  • 1 tl hazelnoot cacaopasta
  • 1 tl vanile zoetstof

Instructies

  • Voeg de melk, havermout en teff samen in een klein steelpannetje, roer goed door. Verwarm het op laag vuur, als het begint te koken, roer je 1 tl kaneel en zoetstof erdoor, blijf een 2-tal minuten roeren terwijl het kookt. Zet het pannetje vervolgens van het vuur en laat even rusten.
  • Snijd de banaan in plakjes.
  • Giet de haver-teff pap in een kommetje, leg de banaan op de pap. Bestrooi vervolgens met nog een lepeltje kaneel, zeezout, pindakaas en de cacaopasta.

Genieten!