VOLZET: Zet je op de wachtlijst voor het traject van 2022!

Hack Your Habits is een traject met live groepscalls. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt en zal dit traject maximum 1 à 2 keer per jaar plaatsvinden. Snel zijn is dus de boodschap wanneer je dit jaar nog voor die nieuwe levensstijl wil gaan & bye bye wil zeggen tegen al dat onnodige diëten!

Hack Your Habits

Traject van 3 maanden met online groepscalls

Heb je een goede relatie met voeding, maar geraak je maar niet wegwijs in de ingrediënten die op voedingslabels staan? Kan jij al voldoende naar je lichaam luisteren, maar ben je nog op zoek naar concrete voedingsinformatie? Heb je in het verleden al geprobeerd om je hierin te verdiepen, maar lukte dit niet op jezelf?

Dan is Hack Your Habits het ideale traject voor jou!

Hack Your Habits helpt jou op weg naar een gezond en energievol leven en is naast Destination Healthy Habits mijn grootste traject tot nu toe.

Waarom heb ik Hack Your Habits ontworpen voor jou?

 

Voedingslabels ontcijferen,  gezonde eetgewoonten creëren, meer energie halen uit je lichaam door de juiste voeding, je maaltijden eten zonder afleiding om je heen, … Het lijkt allemaal makkelijker dan je denkt. En juist omdat het makkelijk lijkt,  beginnen mensen vaak op zichzelf aan deze uitdagingen. Toch is het in de praktijk veel moeilijker dan je denkt om deze uitdagingen alleen op een succesvolle manier te volbrengen.

Op het internet vind je namelijk ontzettend veel informatie over deze topics en lang niet alles dat je terugvindt is correcte informatie… Heel vervelend dus! Daarnaast is het ook extra moeilijk om iets helemaal alleen te doen. Wanneer je omringd wordt door mensen met hetzelfde doel, gaat het een stuk gemakkelijker! Om deze redenen heb ik dan ook Hack Your Habits in het leven geroepen.  

Hack Your Habits is mijn meest persoonlijke online traject tot nu toe waarbij je: 

 • 3 maanden begeleiding krijgt van mezelf via groepscalls (2x per maand); 
 • 3 maanden de mogelijkheid hebt om vragen te stellen via een invulformulier (deze worden dan beantwoord in de groepscalls); 
 • Levenslang toegang krijgt tot een heuse Facebook-community;
 • Een gratis module over zelfbewustwording ontvangt;
 • Kick ass challenges die we samen met heel de community zullen doen: tune in with your body – challenge, no foodwaste – challenge,..
 • Je krijgt een originele Healthy Habits-tote bag en een –notitieboekje wanneer je je inschrijft voor 21 maart!
 • Ben jij er helemaal klaar voor om deze keer écht succes te boeken? 

 

OPGELET: Aangezien dit om een traject gaat met live calls, zijn de plaatsen beperkt. Daarnaast zal dit traject slechts één keer per jaar doorgaan. De plaatsen voor dit jaar zijn inmiddels volzet. Zet je dus zeker op de wachtlijst als je er volgend jaar bij wil zijn!

Wat vind je allemaal terug in dit traject met groepsbegeleiding?

Hieronder vind je een overzicht terug van welke onderwerpen we allemaal zullen behandelen tijdens de groepscalls van Hack Your Habits:

+ Module 0: zelfbewustwording

De eerste module is een bonusmodule waar je meteen toegang tot krijgt als je bent ingeschreven! Zo krijg je meteen een BOOST! en kan je al aan de slag in afwachting tot het effectieve traject van start gaat. In deze module leg ik alles uit rond zelfbewustwording. Deze stap is een cruciale stap om bepaalde inzichten te krijgen om te kunnen starten met intuïtief eten.

+ Module 1: gezond ontbijt

Deze module is een combinatie van theorie en praktijk. Wat is een gezond ontbijt en hoe stel je zo’n ideaal ontbijt samen? Waar kan je op letten wanneer je zelf granola maakt? Welke elementen zorgen voor een goede verzadiging? Is het erg dat ik elke dag hetzelfde ontbijt eet? Hoe kan ik mealpreppen? Allemaal vragen die in deze module aan bod komen.

+ Module 2: gezonde lunch +snacks

In deze call bespreek ik wat een gezonde lunch is en hoe je gemakkelijk een gezonde lunch klaarmaakt. Ik geef je inspiratie voor gezond beleg en geef jou tips over wat je kan toevoegen om gezonder te zijn. In deze module ontdek je dus alle tips en tricks op een gezonde en lekkere lunch klaar te maken zonder uren kwijt te zijn in de keuken.

 

Zijn tussendoortjes verplicht? Hoeveel eet je er dan best? Moet je om de drie uur eten? Wat zijn gezonde tussendoortjes? Moet ik naar de calorieën kijken? Hoe zorg ik ervoor dat ik lang verzadigd blijf? Allemaal praktische tips en tricks die je in deze module krijgt!

+ Module 3: gezond avondeten

De module rond avondeten geeft jou heel concrete tips en tricks rond een gezonde warme maaltijd. Hoe ziet een gezonde warme maaltijd eruit? Waar kan je op letten als je gezond wil vermageren? Wat is een goed bereidingsvet en hoeveel gebruik je het best? Hoe ziet een weekmenu op vlak van avondeten er best uit? Dat en nog véél meer kom je in deze module te weten.

+ Module 4: hoe bouw je gezonde gewoonten op en én houd je ze vol?

In deze call gaan we kijken hoe het komt dat we gezonde gewoonten vaak niet volhouden, maar geef ik je vooral tips &  tricks hoe je gemakkelijk start met een gezonde gewoonte én hem zonder moeite kan volhouden.

+ Module 5: emo- & gewoonte-eten

In deze call gaan we uitgebreid aan de slag met emo – eten. Waarom eet je uit emotie? Wat is de dieperliggende wond? Hoe kunnen we hieraan werken? Wat zijn triggers? Hoe kan je liefdevol zijn in zo’n situatie? Allemaal zaken waar we mee aan de slag gaan. Daarnaast gaan we ook kijken naar vervelingseten & gewoonte – eten. I swear, je gaat zoveel leren!!

+ Module 6: verpakkingen

Let’s be honest. Het is niet éénvoudig om op je eigen houdje verpakkingen te leren lezen. Hoe ontleed je een ingrediëntenlijst? Kijk je naar calorieën? Vetten? Koolhydraten? Of misschien wel vezels? Wel, in deze call leer je het allemaal. Spoiler: dit is bij elk product verschillend. Je krijgt per productgroep een richtlijn waar jij naar kan kijken om een gezonde keuze te maken. Opgelet: dit is geen dieet. Ik geef je dus louter de informatie en de voor – en nadelen van producten, maar ga jou nooit iets verplichten.

+ Kick ass challenges

Let’s be honest, het is niet gemakkelijk om gezonde gewoonten op je eentje op te bouwen en vol te houden. Daarom gaan we tijdens dit traject kick ass – challenges doen zodat we samen werken aan onze gezonde gewoonten. Voorbeelden zijn: tune in with your body – challenge, no foodwaste – challenge, … 

Wat zal je bereiken met Hack Your Habits?

 • Je zal leren omgaan met emo-eten en gewoonte-eten.
 • Je zal bewustere keuzes maken op gebied van voeding.
 • Je zal verpakkingen leren lezen.
 • Je zal meer energie krijgen.
 • Je gaat je gelukkiger en vrolijker voelen.
 • Je zal een hechte groep van mensen rond je hebben die dezelfde mindset hebben opgebouwd.
 • Door de challenges heb je gezonde gewoonten opgebouwd die je zonder moeite kan volhouden. Gezond leven was nog nooit zo gemakkelijk!

Benieuwd naar wat mensen over mijn vorige trajecten vonden?

Hack Your Habits-traject

Trajectduur: 3 maanden / live calls / beperkte plaatsen beschikbaar

€99,00 per maand incl. btw

 • Begeleiding van mezelf via groepscalls (2x/maand)
 • 6 modules + 1 bonusmodule “zelfbewustwording”
 • Mogelijkheid tot vragen stellen die beantwoord worden in de groepscalls
 • Healthy Habits-tote bag en -notitieboekje wanneer je je voor 21/3 inschrijft
 • Levenslange toegang tot de Facebook-community
 • Ook nog toegang tot traject na afloop

ARE YOU READY TO JOIN US? 🎉

Hack Your Habits-traject

Veelgestelde vragen

Krijg ik individueel advies?

Nee. Ik werk graag zo efficiënt mogelijk en hierdoor kan ik geen individueel advies geven. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, zijn het dus groepscalls. Wel zal er de mogelijkheid zijn om jouw vragen te stellen via een invulformulier.

OPGELET: Jouw vragen worden voornamelijk beantwoord als ze van belang zijn voor de gehele groep die het traject volgt. Als het echt zeer concrete vragen zijn of vragen die niet meteen betrekking hebben op voeding, kan ik deze helaas niet beantwoorden.

Krijg ik levenslange toegang?

Ja. Je hebt levenslang toegang tot alle calls en modules. Er is ook altijd een replay beschikbaar.

Is er een community?

Ja, je krijgt toegang tot een exclusieve VIP community met enkel mensen van dit traject! We gaan er samen kei hard voor gaan.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja. Meteen na je betaling heb je een factuur in je mailbox ontvangen. Vind je hem niet terug? Mail dan naar silke@healthyhabitscelien.be

Leer ik verpakkingen lezen in dit traject?

Ja, in dit traject leer jij verpakkingen lezen via de calls. Awesome toch?? 🤩 

Ga ik afvallen?

De focus in dit traject is om een gezonde relatie met eten ontwikkelen en daarnaast ook gezonde eetgewoonten op te bouwen. Het resultaat van betere eet – en leefgewoonten kan zijn dat jij zal vermageren. Ik wil dat jij je vooral focust op gezonder worden, in plaats van vermageren. Dat is waar ik de beste resultaten zie op lange termijn.

Wat is het verschil met vorige cursussen zoals de instagramcursus en ditch the diet cursus?

Het verschil ligt hem vooral in het feit dat dit een begeleidingstraject is waarin er live calls met Celien zijn. Elke maand zullen er 2 groepscalls zijn en is er de mogelijkheid om vragen te stellen via een invulformulier.

Is jouw vraag geschikt voor de hele groep die het traject volgt? Dan beantwoord ik deze tijdens de volgende call.

Verder zal dit traject nog diepgaander zijn dan de voorgaande trajecten dus wees voorbereid op extra veel info! 😉

Met hoeveel zijn we in de calls?

We zijn met grote groepen. Gezien ik een groot bereik heb en dus zoveel mogelijk mensen met struggles wil helpen, is het niet mogelijk om kleine groepen te doen. Om die reden is er dus geen 1-1 coaching of advies. Je zal wel vragen via invulformulieren kunnen stellen. De meest gestelde vragen komen dan aan bod tijdens de calls. Zo val ik niet in herhaling en wordt alles gebundeld. Er is wel een maximum aantal mensen toegelaten.

Kan ik per maand betalen?

Ja, er is altijd de keuze om in 3 of 6 maanden te betalen. Weet dat wanneer je voor 6 maanden kiest, je nog na afloop van dit traject zal betalen. Door de betaling uit te voeren ga je hiermee akkoord.

Ik twijfel, wat doe ik?

Ik ben niet het persoon dat mensen gaat overtuigen om in een traject van mij in te stappen. Kijk vooral wat je eigen intuïtie zegt. Voelt het goed / spannend? Doen! Voelt het niet goed? Doe het dan niet. 

Wanneer en hoe laat zijn de calls?

De calls zullen steeds op een woensdagavond om 19u plaatsvinden. De eerste call zal doorgaan op woensdag 7 april. Vanaf dan is het om de 2 weken een call. De volgende call is dus op 21 april.

Zijn er replays?

Ja, je krijgt altijd binnen de 24 uur een replay als je niet bij de calls aanwezig kan zijn!

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?

No worries! Je mag altijd mailen naar info@healthyhabitscelien.be