Groentenwraps met kipreepjes

Lunch

Voor dit recept gebruikte ik de groentewraps van No Fairytales. Je kan deze bij de Albert Heijn en Delhaize vinden. Ideaal om wat extra groenten binnen te krijgen, natuurlijk is het altijd beter om ze nog met veel groentjes te beleggen. Als ik ze als lunch eet neem ik altijd de boterhammendoos van mepal omdat ik hier ook nog wat extra groentjes apart kan voorzien!

Ingrediënten voor 1 wrap:

 • 1 groentewrap
 • 50 g kipreepjes
 • 1/4 avocado
 • Zuivelspread / philadelphia light
 • Halve tomaat
 • 1/4e komkommer
 • Geraspte wortel
 • Salade
 • Peper

Bereidingswijze:

 1. Besmeer de wrap met zuivelspread of philadelphia light
 2. Beleg met de groenten, de avocado en de kipreepjes
 3. Eventueel kan je bijkruiden met peper

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien