Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 g champignons
- 50 g walnoten
- 500 g gnocchi
- 1 handje verse basilicium
- 1/2 el paprikapoeder
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 400 g tomatenblokjes
- 1 el olijfolie
- Snufje peper en zout
- 1 el cottage cheese
Bereiding:
- Je kan de gnocchi ook zelf maken, maar ik kocht hem in de winkel uit een pakje (in de AH).
- Kook de gnocchi totdat deze boven komt drijven en bak de gnocchi nog even in een pan goudgeel.
- Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Snijd de paprika en courgette in blokjes, versnipper de ui en knoflook.
- Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak alle groenten op middelhoog vuur.
- Voeg de tomatenblokjes, basilicum en paprikapoeder toe en laat de saus 20 minuten doorkoken op middelhoog vuur
- Voeg tot slot de walnoten toe aan de saus en laat ze nog 5 minuten meekoken. Voeg naar smaak zout en peper toe
- Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de saus en cottage cheese

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij niet te taggen @healthyhabits.celien of de hashtag #healthyhabitsmetcelien te gebruiken