VOLZET: Zet je op de wachtlijst voor het traject van 2022!

Destination Healthy Habits

Traject van 6 maanden met online groepscalls

Destination Healthy Habits is – samen met Hack Your Habits – mijn grootste traject tot hiertoe. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt en zal het traject slechts één keer per jaar plaatsvinden. Snel zijn is dus de boodschap wanneer je in dit traject wil stappen, voor die nieuwe levensstijl wil gaan & bye bye wil zeggen tegen al dat onnodige diëten!

Ben je iemand die regelmatig op dieet gaat? Weet je niet hoe je moet luisteren naar jouw lichaam? Leg je enorm veel focus op je gewicht? Heb je regelmatig een schuldgevoel wanneer je bepaalde voedingsmiddelen eet? Heb je in het verleden al geprobeerd om hiermee komaf te maken, maar lukte dit niet alleen?

Dan is mijn nieuwste traject Destination Healthy Habits het perfecte traject voor jou!

Destination Healthy Habits is het grootste online traject tot nu toe én helpt jou om jezelf te accepteren en te leren luisteren naar je lichaam! Klaar om de weegschaal links te laten liggen en te leren focussen op de signalen van je lichaam?

Waarom is Destination Healthy Habits your way to go?


Het feit dat je verder leest op deze pagina, wil waarschijnlijk zeggen dat je in het verleden al verschillende diëten hebt uitgeprobeerd of toch op zen minst hebt proberen afvallen. Misschien ben je op dit eigenste moment – terwijl je deze tekst aan het lezen bent – wel (opnieuw) op dieet?

 

Je zou trouwens lang niet alleen zijn, want maar liefst 52% van alle Belgen is op dit moment op dieet, en zelfs 15% van de Belgen heeft al 5 of meer diëten gevolgd in zijn of haar leven! 


En dat is helemaal niet verwonderlijk want de dieetindustrie heeft een enorme marketingstrategie uitgewerkt om jou te doen geloven dat je ongelukkig moet zijn met jouw lichaam. Zo worden wereldwijd miljarden euro’s verdiend aan afslankingspillen, dieetshakes, ketovoeding, enz..


Ik ben zelf enkele jaren lang op dieet geweest. Ik was doodongelukkig met mijn lichaam en was zo gefocust op afslanken. Dat zorgde ervoor dat ik mijzelf niet meer onder controle had, eetbuien kreeg, stiekem begon te eten, heel zwart – wit begon te denken en vooral mezelf echt niet meer graag zag. Ik kon niet meer luisteren naar de signalen van mijn lichaam doordat diëten alles verstoord had.


Nu, sinds enkele jaren heb ik een volledig gezonde relatie met voeding ontwikkeld, accepteer ik mijn lijf en heb ik de weg naar freedom gevonden. Dat is exact wat ik wil dat jij ook gaat doen! 

Daarom heb ik vanuit mijn intuïtie en omdat ik voelde dat hier nood aan was, Destination Healthy Habits opgestart!


De weg naar 
food freedom en intuïtief eten is ongetwijfeld eentje met vallen en opstaan. Zeker wanneer je dit helemaal alleen moet doen en je deze nieuwe gewoonten aan jezelf moet aanleren. Om die redenen heb ik dan ook live calls toegevoegd aan het Destination Healthy Habits-traject. Hierbij ga je iedereen die deelneemt aan het traject kunnen zien. Daarnaast zal je ook mij kunnen zien! Je zal je dus nooit alleen moeten voelen tijdens dit traject. 💛
 

Destination Healthy Habits is mijn meest persoonlijke en allesomvattende online traject tot nu toe waarbij je:  

 • een uitgebreid werkboek met concrete opdrachten ontvangt om jouw mindset rond je lichaam en je voeding te veranderen;
 • 6 maanden begeleiding krijgt van mezelf via groepscalls (2x per maand) rond o.m. zelfacceptatie, komaf maken met diet culture, gezonde gewoonten aanleren en intuïtief eten; 
 • 6 maanden de mogelijkheid hebt om vragen te stellen via een invulformulier (deze worden dan beantwoord tijdens de groepscalls); 
 • levenslang toegang krijgt tot een heuse Facebook-community;
 • een gratis module over zelfbewustwording ontvangt; 
 • een leuke ontbijt bowl krijgt wanneer je je snel inschrijft (op = op);
 • én een originele Healthy Habits-tote bag krijgt wanneer je je inschrijft voor 22 maart!

   

Klaar om jouw leven en mindset rond voeding te veranderen? 

 

Aangezien Destination Healthy Habits een traject is met groepscalls, zijn de plaatsen beperkt. Daarnaast vindt dit traject slechts één keer per jaar plaats. De plaatsen voor dit jaar zijn inmiddels volzet. Zet je dus zeker op de wachtlijst als je er volgend jaar bij wil zijn!

Wat vind je allemaal terug in dit traject van 6 maanden met groepsbegeleiding?

Hieronder vind je een overzicht terug van welke onderwerpen we allemaal zullen behandelen tijdens de groepscalls en in het werkboek van Destination Healthy Habits:

+ Module 0: Zelfbewustwording

De eerste module is een bonusmodule waar je meteen toegang tot krijgt als je bent ingeschreven! Zo krijg je meteen een BOOST! en kan je al aan de slag in afwachting tot het effectieve traject van start gaat. In deze module leg ik alles uit rond zelfbewustwording. Deze stap is een cruciale stap om bepaalde inzichten te krijgen om te kunnen starten met intuïtief eten. 

+ Module 1: Ditch The Diet

In de eerste call gaan we werken aan jouw mindset. We gaan samen de dieetcultuur voor altijd uitwaaien en de start maken voor een nieuw leven vol vrijheid. Aan de hand van het werkboek krijg je een aantal interessante vragen die jou aan aan het denken gaan zetten. Het is belangrijk om deze stap te maken zodat jij niet meer getriggerd wordt tot diëten. 

+ Module 2: Zelfacceptatie

Door mijn eigen ervaring / expertise voel ik aan dat het énorm moeilijk is om intuïtief te eten wanneer we ons lijf eigenlijk nog haten. Om die reden leren we eerst ons lijf te accepteren en er zorg voor te dragen. Aan de hand van enorm veel tips en tricks ga jij helemaal anders naar jouw lichaam kijken. 

+ Module 3: Intuïtief eten

Call 3 tot call 8 zullen volledig gaan over intuïtief eten. Ik dompel je helemaal onder in de wereld van intuïtief eten, geef je interessante inzichten, oefeningen & tips en tricks. Het proces van intuïtief eten is er eentje met vallen en opstaan. Om die reden wordt er voldoende aandacht aan besteed en gaan we stap voor stap te werk. Niets overhaast, alles op je eigen tempo.

+ Module 4: Gezonde gewoonten

Vooraleer we starten met de voedzame maaltijden is het belangrijk om te weten hoe je gezonde gewoonten opbouwt, maar ook volhoudt. Uit mijn ervaring weet ik dat een gedragsverandering niet heel moeilijk is, maar het volhouden vaak een uitdaging is. In call 9 krijg je dus allemaal praktische tips en tricks, maar ook opdrachten rond hoe jij start met gezonde eet – en leefgewoonten.

+ Module 5: Voedzame maaltijden

Wat vaak als basis wordt aanzien, komt in dit hele traject later aan bod. Het is belangrijk om eerst een volledig gezonde relatie met voeding te hebben vooraleer we aan de slag gaan met maaltijden. Ik merk dat wanneer je hier te vroeg mee start, het soms als een dieet kan aanzien worden (en laat dat hetgene zijn wat we niet willen). In deze calls leer je alles over voedzame maaltijden klaarmaken: ontbijt, lunch, snacks, dinner komen allemaal aan bod! Dit zullen 3 à 4 calls. In totaal zijn er minstens 12 groepscalls. Je krijgt specifieke opdrachten en er zullen challenges gedaan worden in de Facebookcommunity.

+ Module 6: Verpakkingen

Mijn echte stokpaardje, de verpakkingen! In deze call(s) geef ik je alle info over verpakkingen lezen en waar je op kan letten om gezonde keuzes te maken. Dit is geen zwart – wit verhaal, maar echt een kwestie van nuancering en richtlijnen meegeven. 

Healthy Habits Celien Rombouts

Wat zal je bereiken met Destination Healthy Habits?

 • Je zal nooit meer in diëten trappen of je laten meeslepen door de dieet culture.
 • Je zal leren luisteren naar het honger- en verzadigingsgevoel van jouw lichaam.
 • Je zal nooit meer twijfelen over of je een gezonde keuze maakt of niet.
 • Je zal meer zelfvertrouwen hebben.
 • Je zal niet meer continu aan je weegschaal of aan eten denken.
 • Je zal geen calorieën meer tellen.
 • Je zal opnieuw leren genieten van je maaltijden en je snacks.

Benieuwd naar wat mensen over mijn vorige trajecten vonden?

Destination Healthy Habits-traject

 Trajectduur: 6 maanden / live calls / beperkte plaatsen beschikbaar

€79,00 per maand incl. btw

 • Een uitgebreid werkboek met concrete opdrachten rond zelfacceptatie en voeding
 • Begeleiding van mezelf via groepscalls (2x/maand)
 • 6 modules + 1 bonusmodule “zelfbewustwording”
 • Mogelijkheid tot vragen stellen die beantwoord worden in de groepscalls
 • Healthy Habits-tote bag en ontbijt bowl wanneer je je voor 21/3 inschrijft (zolang de voorraad strekt)
 • Levenslange toegang tot de Facebook-community
 • Levenslange toegang tot de cursus

ARE YOU READY? 💛

Veelgestelde vragen

Krijg ik individueel advies?

Nee. Ik werk graag zo efficiënt mogelijk en hierdoor kan ik geen individueel advies geven. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, zijn het groepscalls. Na elke call zal er wel de mogelijkheid zijn om vragen te stellen, maar niet iedereen zal zijn vraag kunnen stellen. Wie dat niet kan, laat zijn vraag achter in een invulformulier. De volgende call wordt hierop ingespeeld.

Krijg ik levenslange toegang?

Ja. Je hebt levenslang toegang tot alle calls en modules. Er is ook altijd een replay beschikbaar.

Is er een Facebook-community?

Ja, je krijgt toegang tot een exclusieve VIP-community met enkel mensen van dit traject! We gaan er samen kei hard voor gaan.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja. Voor facturen mail je naar silke@healthyhabitscelien.be. Vermeld duidelijk op welke naam je de cursus hebt aangekocht, zodat wij jouw factuur zo snel mogelijk kunnen bezorgen.

Leer ik verpakkingen lezen in dit traject?

Ja, in dit traject leer jij verpakkingen lezen via de calls. Awesome toch?? 🤩 

Ga ik afvallen?

De focus in dit traject is om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen en daarnaast ook gezonde eetgewoonten op te bouwen. Het resultaat van betere eet- en leefgewoonten kan zijn dat jij zal vermageren. Ik wil dat jij vooral focust op gezonder worden, in plaats van vermageren. Dat is waar ik de beste resultaten zie op lange termijn.

Wat is het verschil met vorige cursussen zoals de instagramcursus en ditch the diet traject?

Het verschil ligt hem vooral in het feit dat dit een begeleidingstraject is waarin er live calls met Celien zijn. Elke maand zullen er 2 groepscalls zijn en is er de mogelijkheid om vragen te stellen via een invulformulier.

Is jouw vraag geschikt voor de hele groep die het traject volgt? Dan beantwoord ik deze tijdens de volgende call.

In dit traject wordt ook énorm diep gegaan op intuïtief eten en zelfacceptatie, iets wat er de vorige trajecten minder of oppervlakkiger was. Het is dus de combinatie voeding én mindset.

Met hoeveel zitten we in de calls?

We zijn met grote groepen. Gezien ik een groot bereik heb en dus zoveel mogelijk mensen met struggles wil helpen, is het niet mogelijk om kleine groepen te doen. Om die reden is er dus geen 1-1 coaching of advies. Je zal wel vragen via invulformulieren kunnen stellen, de meest gestelde vragen komen dan aan bod tijdens de calls. Zo val ik niet in herhaling en wordt alles gebundeld. Er is wel een maximum aantal mensen toegelaten.

Kan ik per maand betalen?

Ja, er is altijd de mogelijkheid om in 3 of 6 maanden te betalen.

Ik twijfel of dit iets voor mij is, wat doe ik?

Ik ben niet de persoon die mensen gaat overtuigen om in een traject van mij in te stappen. Kijk vooral wat je eigen intuïtie zegt. Voelt het goed / spannend? Doen! Voelt het niet goed? Doe het dan niet. Dit is mijn meest uitgebreide traject en kan je letterlijk op elk gebied helpen (zelfacceptatie, gezond eten, intuïtief eten, grenzen stellen,..).

Wanneer zijn de calls?

De calls zullen steeds op een maandagavond om 19u plaatsvinden. De eerste call zal per uitzondering doorgaan op dinsdag 6 april – aangezien maandag 5 april een feestdag is.

De data voor de andere calls worden nog bekendgemaakt.

Ik kan niet aanwezig zijn bij een call, wat nu?

Je krijgt altijd binnen de 24 uur een replay op het leerplatform. Je moet jezelf hier dus geen zorgen over maken.

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?

Je mag altijd mailen naar info@healthyhabitscelien.be