Crunchy granola

Ontbijt

De ultieme tip om jouw homemade granola nog krokanter te maken vind je hieronder!

Crunchy granola

Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd20 min
Porties: 10 porties

Equipment

  • oven
  • Mixer

Ingrediënten

  • 10 el Gepofte tarwe of spelt
  • 5 el Gepofte quinoa
  • 4 el Havermout
  • Snufje kaneel
  • Snufje zout
  • 4 el Notenmix
  • 2 eiwitten
  • 1 el honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng de gepofte tarwe met de havermout, gepofte quinoa en notenmix op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Scheid vervolgens het eiwit van het eigeel en klop het eiwit op.
  • Meng het opgeklopte eiwit en de honing voorzichtig door de granen.
  • Kruid het geheel met een snuf kaneel en zout.
  • Plaats de bakplaat in de oven voor zo'n 20 minuten, roer het geheel halverwege goed om.
  • Wanneer je een crunchy granola hebt, haal je de bakplaat uit de oven, laat even afkoelen en bewaar in een luchtdichte pot.

Sooo crunchyyyyy

P.S. heb je deze granola gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.