Chocolate pancake pie met frambozenvulling

Gebak & dessert

Taart zonder gebruik van een oven? Dat kan met deze overheerlijke pancake pie!

Ingrediënten voor de volledige taart:

  • 400 g meel
  • 4 eieren
  • 800 ml halfvolle melk
  • Snuf kaneel
  • 50 g cacaopoeder
  • Olijfolie (sprayvorm)

Vulling:

  • 300 g diepvries frambozen
  • 1 el vloeibare zoetstof
  • 300 g natuuryoghurt

Bereiding:

  1. Meng het meel met de eieren, de melk, kaneel en de cacaopoeder tot homogene massa met een garde.
  2. Spray een pannenkoekenpan in met olijfolie en laat de pan goed heet worden voor je de eerste pannenkoek bakt.
  3. Bak de pannenkoeken 1 voor 1 langs beide kanten.
  4. Voor de vulling verwarm je een pannetje en voeg je de frambozen toe met de zoetstof. Roer goed door tot de frambozen volledig ontdooid zijn. Wanneer de frambozen wat zijn afgekoeld, meng je de yoghurt er onderdoor.
  5. Neem een mooi bord waarop je de pannenkoeken kan stapelen. Tussen elke pannenkoek leg je een dunne laag van de frambozenvulling. Laat het geheel afkoelen in de ijskast.
  6. Snijd de taart in parten en serveer eventueel met enkele verse frambozen en snuf poedersuiker.

Zoooooo lekker!

P.S. heb jij deze taart gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.

Liefs,

Celien