Who loves chocolate?! 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Ingrediënten:
- 35 g havermout
- 1 el cacaopoeder
- ½ tl bakpoeder
- Snuf zout
- ½ banaan
- 1 tl pindakaas
- 100 ml halfvolle melk
- 1 tl vanille-extract
- 10 g pure chocolade
Bereiding:
- Verwarm je oven voor op 180°C.
- Meng in een kom de havermout met de cacaopoeder, bakpoeder en een snuf zout.
- Prak de banaan en voeg dit samen met de pindakaas, melk en vanille-extract aan de kom.
- Hak de chocolade in kleine stukjes.
- Giet het mengsel in een ovenbestendige schaal of kom, bestrooi met de chocoladestukjes.
- Plaats de schaal in de oven en bak af in 25 minuten. Gebruik je een grotere schaal? Zet deze dan iets langer in de oven en check af en toe.