Chocolate baked oats

Ontbijt

Who loves chocolate?! 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Ingrediënten:

  • 35 g havermout
  • 1 el cacaopoeder
  • ½ tl bakpoeder
  • Snuf zout
  • ½ banaan
  • 1 tl pindakaas 
  • 100 ml halfvolle melk 
  • 1 tl vanille-extract
  • 10 g pure chocolade

Bereiding:

  1. Verwarm je oven voor op 180°C. 
  2. Meng in een kom de havermout met de cacaopoeder, bakpoeder en een snuf zout. 
  3. Prak de banaan en voeg dit samen met de pindakaas, melk en vanille-extract aan de kom. 
  4. Hak de chocolade in kleine stukjes.
  5. Giet het mengsel in een ovenbestendige schaal of kom, bestrooi met de chocoladestukjes. 
  6. Plaats de schaal in de oven en bak af in 25 minuten. Gebruik je een grotere schaal? Zet deze dan iets langer in de oven en check af en toe.