Chiapudding met dadels, pindakaas en banaan

Ontbijt

Heerlijk vullend ontbijt dat je perfect de avond van te voren kan voorbereiden.

Ingrediënten:

  • 150 milliliter halfvolle melk 
  • 2 eetlepels chiazaad
  • 1 eetlepel fijne havermout
  • 2 gedroogde dadels
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel granola
  • ½ eetlepel pindakaas
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel kaneel
  • 100 gram natuuryoghurt 

Bereiding:

  1. Bereid de chiapudding een avond van te voren.
  2. Snij de helft van de banaan in schijfjes en prak tot een puree, snijd de gedroogde dadels in fijne stukjes.
  3. Meng de halve banaan met de melk, vanille-extract, pindakaas, kaneel, chiazaad, havermout en de dadels. Schenk het mengsel vervolgens in een kommetje en bewaar het een nachtje in de koelkast.
  4. De volgende dag kan je het verdelen in een ander kommetje met de yoghurt. Garneer het vervolgens met de overige schijfjes banaan en de granola.