Heerlijke snack voor bij warm weer! Haal ze 5 min voor snacken uit de vriezer, anders zijn ze wel heel hard. Tip: ook leuk te variëren met topping bovenop de chocolade, bv kokosschaafselSucces!!
Ingrediënten voor 6 pralines:
- 1 banaan (niet te rijp)
- Pindakaas (100% pinda’s)
- Pure chocolade
- Optioneel: extra toppings
Bereiding:
- Snijd de banaan in schijfjes van ongeveer 5 mm dik
- Beleg de helft van de schijfjes met pindakaas en daarop de andere helft van de schijfjes, zoals sandwiches
- Leg de sandwiches een uur of 2 in de vriezer zodat ze hard worden
- Smelt de chocolade in een kommetje en dip de banaansandwiches in de chocolade zodat de helft bedekt is, je kunt er dan nog extra toppings naar keuze opstrooien
- Leg ze nog een kwartiertje in de vriezer voor je ze opeet, je kunt ze max 1 tot 2 maanden in de vriezer bewaren, anders worden ze te hard
SMAKELIJK!
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien