Bakplaat met groenten en geitenkaas

Dinner, Lunch

Zooo gemakkelijk! Op momenten wanneer ik geen zin heb om in de keuken te staan, maar wel een voedzame maaltijd wil, gebruik ik graag mijn oven. Je maakt je bakplaat klaar, plaatst hem in de oven en je moet er even niet naar omkijken. Love it!

Salade geroosterde groenten en geitenkaas

Porties: 1 portie

Ingrediënten

  • Rode paprika
  • Courgette
  • Kerstomaten
  • Geitenkaas
  • Snufje zout
  • Snufje paprikapoeder
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Pitten en zaden
  • Balsamicocrème

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Was de paprika en courgette. Snijd de paprika in ringen en de courgette in schijfjes.
  • Verdeel ze over een bakplaat. Kruid met een snuf zout, Italiaanse kruiden en paprikapoeder.
  • Plaats al voor een 10-tal minuten in de oven.
  • Snijd de geitenkaas in plakjes.
  • Haal de bakplaat vervolgens uit de oven om de kerstomaten en geitenkaas toe te voegen. Plaats vervoglens terug in de oven voor nog een 10-tal minuten.
  • Wanneer alle groenten gaar zijn en de geitenkaas een goudbruin krostje vertoont, haal je de bakplaat uit de oven.
  • Serveer vervolgens met wat pitten en zaden en balsamicoazijn.
  • Hemels lekker, ideaal met een stuk brood of pasta!

SMAKELIJK!!!

P.S. heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.