Baked banana oatmeal

Lunch, Ontbijt

Stevig ontbijtje om de dag mee te starten! Probeer zeker eens de banaan te bakken, ik vind de gekarameliseerde smaak echt heerlijk.

Ingrediënten:

  • 250 milliliter halfvolle melk
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 handje bosbessen
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel pindakaas
  • 10 gram pecannoten

Bereiding:

  1. Breng de melk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 minuten op een laag vuur koken. Haal de pan van het vuur en laat 5 minuten staan.
  2. Verwarm ondertussen de olijfolie in een bakpan en snijd de banaan in plakjes. Bak de schijfjes kort aan.
  3. Giet de havermoutpap in jouw kom en garneer met de gebakken banaan, pindakaas, blauwe bessen en pecannoten.